Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering

Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering

Snel en voordelig je Bedrijfsaansprakelijkheid geregeld? In 2 minuten online geregeld. Dagelijks opzegbaar.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

  • Je bent beschermd wanneer jij, je medewerkers of je producten per ongeluk bij derden schade veroorzaken.
  • Je voorkomt zo het risico op faillissement door een stom ongelukje.
  • Je bent verantwoordelijk voor je werknemers en wilt je verzekeren tegen werkgeversaansprakelijkheid.

Bestaat de kans dat een klant je aansprakelijk stelt voor vermogensschade, oftewel financiële schade? Dan is het een goed idee om ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Bedrijfsaansprakelijkheid De #1 verzekering die iedere zzp’er nodig heeft om zakelijke aansprakelijkheid door materiële of letselschade te dekken. Bijvoorbeeld wanneer jij of je werknemers per ongeluk een dure vaas omstoten.

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!

Bij Insify hoef je geen afspraak te maken met een adviseur voor jouw zakelijke verzekeringen, maar kun je zelf online je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Jij kent jouw bedrijf immers het beste. Bovendien heb je nog steeds de mogelijkheid om met een van onze experts te bellen, als je vragen hebt of toch nog twijfelt.

De volgende stappen en keuzes maak je bij het online afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

1. Vergelijk en bereken je premie

Het is belangrijk dat je de verschillende verzekeringen en voorwaarden vergelijkt om te bekijken of je gedekt bent voor wat voor jouw onderneming belangrijk is. Bij Insify kun je zelf je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, die niet alleen scherp in premie is, maar ook een zeer uitgebreide dekking biedt.

Je kunt direct online je premie berekenen. Dat gaat als volgt!

2. Selecteer je onderneming en activiteiten

In het online aanvragen van jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering proberen we je het zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kun je door het invullen van de naam van je onderneming direct zien welke activiteiten je bij de Kamer van Koophandel hebt geregistreerd. Dit scheelt je een hoop tijd!

Controleer of de gegevens nog kloppen of pas zo nodig aan. Dit is belangrijk zodat je gedekt bent tijdens al jouw werkzaamheden voor je onderneming.

3. Vertel ons meer over je onderneming

Na het selecteren van je onderneming en activiteiten of producten, vragen we je naar het aantal werknemers en je omzet. Deze informatie is nodig om een eerlijke premie voor je te berekenen en de juiste dekking te bieden voor bedrijfsaansprakelijkheid. Een onderneming met meer werknemers en omzet loopt tenslotte ook meer risico!

Jij kunt als ondernemer ook aansprakelijk worden gesteld als jouw werknemer schade of letsel veroorzaakt. Het is daarom belangrijk om het juiste aantal werknemers, inclusief zzp’ers die je regelmatig inhuurt, in te vullen.

4. Kies je dekking

In het overzicht van essentiële verzekeringen kun je naast bedrijfsaansprakelijkheid, ook andere relevante verzekeringen voor jouw onderneming selecteren. Je ziet direct de premie verschijnen. Ook kun je direct bekijken wat wel en niet wordt gedekt.

Om de juiste dekking voor je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te selecteren, kies het verzekerde bedrag op basis van de risico’s die je loopt. Als jij of jouw product bijvoorbeeld brand veroorzaken, kunnen de kosten als snel hoog oplopen. Daarnaast kun je selecteren of je ook werkgeversaansprakelijkheid wilt meeverzekeren, voor als jouw (toekomstige) werknemer iets overkomt tijdens hun werk. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

5. Bevestig je aanvraag

Ben je tevreden met je premie en dekkingen? Dan bevestig je je aanvraag en krijg je nog een paar extra vragen. Dit is slechts om te bevestigen of je in aanmerking komt voor de verzekering.

Na het invullen van je gegevens ontvang je alle documenten, zoals je polisblad en voorwaarden, per e-mail. Je bent dan direct verzekerd! De premie wordt maandelijks afgeschreven van het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Heb je na deze uitleg of tijdens het afsluiten van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en andere zakelijke verzekeringen nog vragen? Dan kun je altijd nog even contact opnemen met een van onze experts. Zij helpen je graag.