10% korting op het abonnement

Uren schrijven en factureren wordt nu wel heel erg makkelijk en voordelig!

Net als alle aangesloten partners op ZO Collectief hebben we een hart voor zelfstandige ondernemers. Voor de doelgroep zelfstandige professionals bieden we een korting aan van 10% die geldt zolang het abonnement onafgebroken doorloopt! 
 
Er zijn drie versies, t.w.
  • ZP-Lite
  • ZP-Solo
  • ZP-Plus
De Lite versie heb je al voor € 4,95, maar in plaats van € 4,95 per maand betaal je € 4,45 per maand. Bovendien krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen zonder enige verplichting.
 
Je kunt ook gratis upgraden en downgraden in versie tijdens je abonnement. Er zijn ook geen addertjes onder het gras, want je geeft pas de betaalopdracht als het na de proefperiode bevalt. We vertrouwen er natuurlijk op dat ZP-desk bevalt en dat je ermee doorgaat. 
Start meteen de proefperiode en maakt gebruik van de 10% korting via ZO Collectief of kijk eerst eens op de website van ZP-desk voor meer informatie.

ZP-LITE

Probeer ZP-LITE voor

€ 4,95

per maand

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!

zp-desk-desk-screen-1920x500.jpg

 

ZP-desk is beschikbaar vanaf elk apparaat en systeem. Met het dasboard van ZP-desk met de uitgebreide rapportages weet je elke dag hoe je ervoor staat. We hebben een servicedesk die je kan ondersteunen met vragen (09.00-17:00 uur).