Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG)

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de branchevereniging voor ondernemers in het groen zoals hoveniers, groenvoorzieners, interieurbeplanters, dak- en gevelbegroening en boomspecialisten. Zo’n 1.100 bedrijven zijn bij ons aangesloten. Klein, groot, met of zonder personeel. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé belangenbehartiger en vraagbaak van groene ondernemers in Nederland.

Samen zorgen wij vakkundig voor jouw groene en gezonde leefomgeving

De wereld verandert steeds sneller, met daarbij forse maatschappelijke uitdagingen. Eén van de uitdagingen is het realiseren van een groene en gezonde leefomgeving. De waarde van groen is actueler dan ooit en wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Voor de groenbranche biedt dat enorme kansen!
Groen biedt meerwaarde voor de natuur, het klimaat, de mens én de economie. Het ontstaan en bestaan van kwalitatief groen is geen vanzelfsprekendheid. Onze groenspecialisten spelen met hun vakmensen en innovatieve oplossingen een belangrijke rol in het oplossen van de uitdagingen die er liggen. Zowel bij de inrichting van en het zorgen voor jouw directe leefomgeving. Wij dragen hieraan bij door dé vereniging te zijn waar je als groenprofessional bij aangesloten wil zijn.

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!