BGN - Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Wil jij ook aan de slag om Nederland gezonder en vitaler te maken? Als BGN-gewichtsconsulent adviseer je cliënten, individueel of in groepen, met stapsgewijze verbeteringen in hun voedings- en bewegingspatroon. Het doel is om hen een blijvend veranderde leefstijl aan te leren. Zo bereiken cliënten een gezond(er) gewicht, komen ze meer in beweging en voelen ze zich een stuk fitter en vitaler.

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

Door lid te zijn van de BGN heb je allerlei voordelen. Je hebt toegang tot allerlei speciaal geselecteerde nascholingen, kunt gebruikmaken van webshopmaterialen, netwerken op de bijeenkomsten en sparren in intervisiegroepen. Er is een uitgebreid ledenportaal waarop je allerlei informatie kunt vinden, zoals een bibliotheek met belangrijke, praktische documenten. Jouw consulten worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering.

Daarnaast word je opgenomen in de ‘Vind consulent’-functie op deze website, krijg je kortingen op voedingsberekeningsprogramma’s en het vakblad ‘Voeding NU’. Je mag het onderscheidende BGN-logo gebruiken. De BGN zorgt centraal voor zoveel mogelijk beroepspromotie bij belangrijke doelgroepen.

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!