Waarom partner worden van ZO Collectief?

ZO Collectief staat voor het Zelfstandig Ondernemers Collectief. Wij bieden unieke diensten, producten en belangenbehartiging voor ondernemers in het MKB. Samen zorgen wij voor een beter ondernemersklimaat.

Als partner van ZO Collectief help je hier actief aan mee en bereik je de grootste groep van MKB ondernemers in Nederland. Met onze partners zorgen we voor de juiste producten en diensten voor deze ondernemers. Door de exclusieve samenwerking met PZO (platform Zelfstandig Ondernemers) en de aangesloten verenigingen / branche organisaties is er een groot bereik onder deze doelgroep. Partners van ZO Collectief  onderschrijven de visie van eerlijk en transparant zaken doen, belangenbehartiging en tonen aan een warm hart voor ondernemers te hebben. Met deze werkwijze is  ZO Collectief  het eerste 100% onafhankelijke en transparante ledenvoordeel platform voor zelfstandige ondernemers in Nederland.

Hoe we samenwerken.

Belangrijk om te weten is dat ZO Collectief geen commissie ontvangt over de aankopen van de aangesloten ondernemers en dat lid worden van ZO Collectief voor deze doelgroep altijd gratis is. Partners zorgen voor een goede aanbieding met scherpe voorwaarden die past bij het ondernemerschap. Als partner betaal je voor het bereik naar de doelgroep, laat je zien dat je een goede keuze bent en help je actief mee om de belangenbehartiging van PZO te verhogen. Partners mogen het logo van ZO Collectief opnemen in de dienstverlening zodat zij dit ook kunnen gebruiken binnen hun marketing en sales.

De cijfers

Voor PZO met een achterban van ruim 40.000 aangesloten leden en meer dan 100.000 aangesloten ondernemers (via PZO zelf en de vele verschillende aangesloten branche- en beroepsorganisaties) verzorgen wij de juiste aanbiedingen, ondersteuning van belangenbehartiging. Daarnaast kan gekozen worden uit andere aanverwante diensten zoals advies, juridische diensten etc. Dit doen wij onder meer door marketingacties, events, het versturen van nieuwsbrieven en meer. Deze activiteiten doen wij voor en samen met PZO en de aangesloten branche- en beroepsorganisaties.

Partner worden

Heb jij een product of dienst die past bij ondernemers in het MKB? Wil jij aantonen dat je een warm hart hebt voor ondernemers en onderschrijf je de belangenbehartiging voor een beter ondernemersklimaat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op
MisterGreen Tesla model Y
Privacy Zeker AVG met Certificaat
social media ondersteuning 3 kanalen voor de prijs van 2
ZIGGO supersnel internet 4 Maanden gratis

Een aantal van onze partners

ZIGGO ZOCollectief