Over ZO Collectief

Ondernemers optimaal ondersteunen

Ontstaan ZO Collectief

ZO Collectief staat voor Zelfstandig Ondernemers Collectief. Jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer heeft ons de ogen geopend. Verdienmodellen zijn noodzakelijk, maar niet over de hoofden van andere zelfstandig ondernemers. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie en in jouw belangen. Waarom zou je betalen voor kortingen? En hoe kunnen we aanbieders het belang van de zelfstandige voorop laten stellen en ze ook laten behartigen? En zo is het idee van ZO Collectief geboren!

ZO Collectief doet het anders, transparant en eerlijk.

Je betaalt bij ons geen abonnement of lidmaatschap. Het is en blijft gratis voor onze leden. Alle producten zijn door ons geselecteerd met jouw belang voorop, ze zijn relevant en de aanbiedingen zijn exclusief. Je vindt dus nergens anders dezelfde aanbieding terug.

Om als zelfstandig ondernemer vrijuit te kunnen ondernemen, hebben we de samenwerking gezocht met PZO, dé belangenbehartiger voor zelfstandigen.

Samenwerking met PZO

Wij willen jou optimaal ondersteunen. Dat doen we natuurlijk door de beste exclusieve aanbiedingen bij relevante partners voor jou te onderhandelen, maar we gaan een stap verder door continu onze sterke lobby in te zetten  Dat regelt ZO Collectief!

Jij werkt hard voor jouw succes als ondernemer. Daarom moet jouw stem in politiek Den Haag gehoord worden. Wij vinden dit heel belangrijk! Om die reden werken wij samen met PZO. Transparant en eerlijk. PZO richt zich op belangenbehartiging en wij verzorgen voor onze gezamenlijke leden de beste aanbiedingen.

Over PZO

PZO is een vereniging van, voor en door haar leden. In Den Haag en Brussel, bij ministeries, de Tweede Kamer en door een zetel in de SER praat PZO mee over belangrijke onderwerpen. Een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering of niet? Een verplicht pensioen of niet? Door goed naar onze leden en zelfstandig ondernemers te luisteren, brengen wij hun belangen onder de aandacht, praten en denken we mee en zorgen we er voor dat er niet over de zelfstandigen wordt beschikt, maar dat hun belangen worden meegenomen.