Haal het gewenste resultaat uit je onderhandelingen

Training Succesvol onderhandelen

Onderhandelen is één ding, maar dit tot het gewenste resultaat brengen is een ander verhaal. Verloopt het contact met klanten goed, maar vind je het lastiger worden wanneer het verkoopmoment dichterbij komt?  Dan kan de 2-daagse training Succesvol onderhandelen je hierbij helpen. We leren jou hoe je een onderhandeling het beste aan kunt pakken, zodat je opdracht succesvol binnenhaalt!

Voor wie is de training Succesvol onderhandelen?

Ben jij werkzaam als commerciële professional en heb jij veel klantcontact? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Als consultant, salesmanager, inkoper of accountmanager krijg je met deze training waardevolle inzichten en kennis om op de juiste manier met je klanten het verkoopgesprek aan te gaan. Zo weet je uiteindelijk zowel de belangen van je organisatie als die van de klant te behartigen.

Wat ontwikkel ik tijdens de training Succesvol onderhandelen?

Naast dat we enkele praktische handvaten aanreiken om effectief te onderhandelen in verschillende situaties, besteden we ook extra aandacht aan je zelfvertrouwen en vaardigheden. Je zelfvertrouwen op het vlak van onderhandelen een boost geven is dan ook een van de punten die we willen bereiken tijdens deze training. We leren je ook om jouw gelijkwaardigheid tijdens het verkoopproces te bewaren, zodat jij in de toekomst het optimale uit een onderhandeling kunt halen. Bovendien werk je op deze manier aan een duurzame relatie met je onderhandelingspartner.

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!