LVSC Beroepsvereniging voor Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider

Beroepsvereniging voor Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider

LVSC is een beroepsvereniging van en voor professioneel begeleiders. Zij dragen bij aan duurzaam leren van medewerkers, teams en organisaties. LVSC biedt aangesloten professioneel begeleiders een platform voor kwaliteit, ontmoeting en kennisuitwisseling. Daarnaast heeft LVSC een beroepsregister waar supervisoren, (team) coaches en organisatiebegeleiders zich kunnen registreren na afronding van een door LVSC erkende opleiding.

Missie

Waar gaan we voor?

  • LVSC-leden faciliteren leren van individuele professionals, teams en organisaties.
  • Werkzaamheden gericht op interacties in de begeleiding van professionals en medewerkers, onder meer gericht op ontwikkeling in/van organisaties.
  • De bij ons aangesloten professionals in de begeleidingskunde zijn verantwoordelijk voor het faciliteren van leer-/ontwikkelprocessen.
  • Mensen ‘sterker’ maken, leren zich te verhouden tot doelen en/of hun professie om prestaties te verbeteren.
  • Professionals in de begeleidingskunde (leden) ervaren LVSC als thuisbasis.

 

Sluit je aan bij LVSC: Haal Kwaliteit in Huis

Ben je een coach, supervisor of organisatiebegeleider en streef je naar het hoogste niveau in je professionele ontwikkeling? Dan is LVSC dé beroepsvereniging voor jou! Als lid van LVSC word je onderdeel van een dynamische gemeenschap waar kwaliteit en continue professionele ontwikkeling centraal staan. Onze leden zijn gecertificeerde experts die met beide benen stevig in hun vakgebied staan.

Als lid van LVSC krijg je toegang tot exclusieve trainingen, netwerkevenementen en professionele resources die je ondersteunen in je groei en je carrière als begeleider van professionals. Door je aan te sluiten bij LVSC, laat je zien dat je kiest voor kwaliteit en professionaliteit. Onze geregistreerde begeleiders zijn niet alleen ervaren vakmensen, maar ook voortdurend betrokken bij de ontwikkeling van het vak.

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!