NUVO vereniging van optiekbedrijven

 

De NUVO is een vereniging van optiekbedrijven. Ondernemingen, bestaande en startende, die als optiekbedrijf staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en voldoen aan de lidmaatschapseisen kunnen lid worden van de NUVO.

Als lid van de NUVO steun je de ontwikkelingen die nodig zijn om de optiekbranche gezond te houden. Je hebt invloed op de standpunten die de NUVO hierbij inneemt en je  bepaalt mede op welke terreinen de NUVO actie onderneemt. Daarnaast biedt het NUVO-lidmaatschap jou ook direct individueel voordeel. Zo kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de (juridische) adviesdienst, heb je gratis toegang tot vele kennisbronnen, word je geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen voor de optiekondernemer en kun je gebruik maken van inkoopvoordelen.

Ledenvoordelen NUVO
Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent, of je nu een enkele vestiging heeft of meer: de NUVO staat je met raad en daad bij. Maar de NUVO doet meer. Naast individueel advies en ondersteuning, informatieverstrekking, kennisvergaring en financiële voordelen zet de NUVO zich ook in voor de collectieve belangen van de branche. Zaken die in het belang zijn van de gehele optiekbranche en die je het beste samen kunt regelen zoals goed optiekonderwijs, promotie van de optiek als bedrijfstak om in te werken en bescherming van het beroep opticien.

 

Log in in om de kortingscode te zien. Nog geen account?

Meld je aan voor ZO Collectief!